Sayı Sekansları

0 3.213

“Evrim hayatın yasasıdır.

Sayı evrenin yasasıdır.

Birlik de Tanrı’nın yasasıdır.”

    Pythagoras

 

Sayılar hayatımızı etkileyebilir mi?

Sayılarla olan ilişkimiz doğduğumuz saatte ve günde başlıyor. Dnamıza baktığımızda sayısal bir koddan oluşuyoruz ve hepimiz matematiksel varlıklarız. Birtakım enerjiler yayıyoruz. Enerjilerimizin kaynağı hücrelerimizdeki bilgiden geliyor ve bu bilgiden bir titreşim yayılıyor. Bizler sanıyoruz ki hücrelerimiz sadece protein üretiyor, fakat bu yanlış. Hücremiz bilgi üretip iletiyor. Olumlu veya olumsuz titreşimleri hücrelerimizden yayın yaparak ne yayarsak hayatımıza onu çekiyoruz.

Her şeyin bir frekansı olduğu gibi sayıların da bir frekansı var ve her bir sayı belli bir frekans ile titreşir. Eski uygarlıklarda sayılar önemli simgeler olarak görülürmüş. Nümeroloji eski uygarlıklardan bize gelen bir kendini bilme ve yaşama sanatı rehberidir. Evrenin sayısal bir kurgu içerdiğini, evrendeki hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığını, her şeyin sayısal bir düzen içinde meydana geldiğini varsayıp, sayılarla ilgili çeşitli analitik ve sentetik çalışmalarla, evrendeki ve olaylardaki gizli yasa ve ilkeleri keşfetmeyi amaçlayan bir bilim. Aynı zamanda başka bir bilim olarak nitelendiren ünlü Rus bilim insanı, matematik ve fizik profesörü olan Dr.Grigori Grabovoi, bizim sayılarla olan ilişkimizi, sayılarla hayatımıza nasıl yön verebileceğimiz hakkında ciddi çalışmalar yapıyor. Modern tıbbın çözüm bulamadığı hastalıkları tedavi ettiğine dair her şeyi noterler huzurunda kaydediyor. Bu sistemin herkeste işe yaradığı kanıtlandığı için bir bilim olarak sunuluyor ve bugün Grigori’nin kitabı altı cilt olarak Birleşmiş Milletler Kütüphanesinde onaylanmış ve yerini almıştır. Grabovoi, teknikleriyle bozulmuş bütün titreşimlerimiz, frekanslarımızı norma dönüştürüyor. Örneğin bir kaza geçirdiğimizde hücremizin titreşimi bozuluyor ve bunu kayıt altına alıyor. Bunun sonucunda bedenimiz anksiyete gibi bir takım korkuları hissediyor, hücre içerisindeki normlar bozulup yaydığımız enerji tıkanık bir hale geliyor. Bu yüzden araştırıp öğrenerek doğru sayı sekansını (kodunu) kullanarak hücrelerimizi normalize edebiliriz. Aşk hayatımızı, finansal veya ekonomik durumumuzu, psikolojimizi üstelik hastalık boyutuna gelmiş normdan sapmış organlarımızı bile onarmamız mümkün. Çünkü vücudumuz kodları tanıyor ve aktif hale getiriyor.

Bahsedilen sayı sekanslarından bazıları;

Para: 5207418

Aşk: 8884129018

Diş Ağrısı: 1488514

Göz Hastalıkları: 18911014

İdeal Kilo: 4812412

Şifa: 3396815

Acil para kodu: 520

Aile İçi Uyum: 28555901

Mucize: 777

Bu kodların işe yaraması için en önemli şey son derece inanarak ve temiz bir niyetle söylemek veya yazmak. Bunları yaptığınız takdirde sizi amacınıza götürüp olumlu bir sonuça varabileceksiniz. Sayıları, her biri ayrı rakam olarak okumak da bir başka dikkat edilmesi gereken husus. Örneğin, mucize için önerilen sekans 777. Bu sayıyı, “yedi yüz yetmiş yedi” şeklinde okuyamazsınız. Rakamsal olarak okunmalı. Şöyle ki, “yedi,yedi,yedi”. Sayıları istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz önemli olan içtenlik ve inanmak.

Melike TÜRKYILMAZ

 

Kaynak ve İleri Okuma

Researchgate.net

listelist.com

grigori-grabovoi.com.tr

thestar.com

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.