Hakkımızda

 

MERHABA !

 

Hızla ilerleyen yaşamda çoğu zaman gelişmeleri, kişileri yakalayamıyoruz, göremiyoruz. Dokunamadığımız gelişmeler, insanlar filmcesine bir şerit gibi akıp gidiyor önümüzden, uzaktan bakıyor ve kimi zaman eksik kalıyoruz. Anılar ya da arkadaş sohbetleri ile söz konusu eksikliği gidermeye çalışıyoruz kendimizce. İşte birkaç heyecanlı ve hayalperest genç, siyasetten doğaya, kültürden edebiyata geniş bir yelpaze ile hayatlarımıza ve zihin dünyamıza temas etmek üzere yola çıkıyor…

Durun, onlar kim diye sormayın, çünkü hepimiz birlikteyiz, birlikte yola çıkıyoruz, birlikte yazacağız…

Ötekileştirmeden, gerçekten kopmadan, ideolojik tarafgirliğe kapılmadan, eğlenmeyi asla bırakmadan ve kimseye, hiçbir şeye küsmeden hep birlikte yazacağız…

Farklı fikirlere, düşüncelere saygının önemli olduğunu düşünen, aynı zamanda her bireyin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören dergimiz; katılımcı, dinamik ve şeffaf duruşu ilke edinmektedir. Her alanda kendilerine yön çizebilen, kendini geliştirebilen, üretken ve bilinçli gençleri bir dergi etrafında toplayarak gelişimlerine katkıda bulunmayı ve birlikte gelişmeyi hedefliyoruz.

Temel düşüncemiz; okuyan, araştıran, siyaset, kültür, edebiyat ve sanat gibi alanlarla yakından ilgilenen, bütün gelişmelere açık, yenilikçi fikirler üreten, farklılıkları kucaklayan, yaşadığımız dünyanın kültürel, tarihsel, bilimsel açıdan önemini kavrayan, ortak akla değer veren genç arkadaşlarla beraber, uzun soluklu ama genç, eğlenceli ama bilgilendirici bir kültür, bir dergi inşa etmektir. Aynı zamanda, genç arkadaşlarımızın ve dergimize ulaşacak olan insanların kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanaklardan faydalanarak hayatlarımıza dokunmak istiyoruz.

Tarafımız “insan”dır…

LENS ile her şeye yeniden bakıyor ve hayallerimizin elinden tutuyoruz…

Sağlıkla kalın, LENS ile bakın…

 

“LENS”liler…

 

 

 

 

 

EKİBİMİZ

Genel Koordinatör: Burak BINARCI

Yayın Koordinatörü: Büşra HELVACI

Genel İdare Kurulu: Safiye Nur KARABACAK, Berkan YAYLA

Akademik Danışman: Hakan ARIDEMİR, Pınar Buket KILINÇ PALA, Serhan ÜNAL

Editör Kurulu:  Ülkü CENGİZ

Grafik – Tasarım: Ron Digital

Sosyal Medya: Sude BATTIR, Aslı TEKE

 

 

 

 

 

*Lens Dergisi’nde ve lensdergi.com’da yayımlanan tüm içeriklerin yayın hakları saklıdır. Yayınevi ve yazarın izni alınmaksızın hiçbir yazılı, basılı ve görsel yayın organında ve sanal ortamda kullanılamaz.

*İçeriklerde yer alan fikir, görüş, düşünce ile görsel öğelerden yazarlar sorumludur. LENS dergisi ve web sitesi yazarların ürettiği içeriklerden sorumlu tutulamaz.